Je bent hier: Home
Omdat geen van onze supporters je wachtwoord kan zien of veranderen, is dit de enige mogelijkheid om je een nieuw wachtwoord te sturen.

Om je tegen misbruik te beschermen en om de gebruiker te bevestigen, stuurt ons systeem een bevestigingslink* naar jouw account's e-mailadres.

Pas nadat deze link* gebruikt is, en de aanvraag dus bevestigd is, stelt het support-systeem een nieuw wachtwoord in en stuurt dit op naar de accounteigenaar via e-mail.

E-mailadres:

* Deze links zijn slechts 24 uur geldig